keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Visuaalinen valmistautuminen rekkatappeluun


Örebron lahja stoner rockille, Truckfighters, saapuu huomenna torstaina keikalle Helsingin Nosturiin. Levyjen kuuntelun lisäksi keikkaan voi valmistautua katsomalla Joerg Steineckin ja Christian Maciejewskin dokumentin bändistä.

Joulukuussa 2011 ensi-iltansa saaneen Fuzzomentaryn pääosissa ovat vokalistibasisti Oskar Cedermalm (Mr. Ozo) ja kitaristi Niklas Källgren (Mr. Dango). Nykyään rumpuja Witchcraftissa paukutteleva Oscar Johansson (Mr. Pezo) on kyllä mukana meinigissä, mutta nopeasti tulee selväksi, että Truckfighters on Ozon ja Dangon bändi. Itse asiassa dokumentin loppupuolella Pezo jättää bändin.

Fuzzomentary on sopivasti pilke silmäkulmassa tehty rock-dokumentti, josta ei aina tiedä, kuinka paljon värikynää on käytetty. Se kertoo, minkälaista on kiertää Eurooppaa pakettiautolla ja lämpätä Fu Manchua. Samalla se kuvaa rehellisesti muusikoiden arkea, heidän päivätöitään ja perhe-elämää.

Fuzzomentary oli hetken aikaa kokonaisuudessaan katsottavissa youtubessa, mutta sittemmin pätkä on kadonnut palvelusta. Jotain pätkiä dokkarista voi katsoa täältä. Jos lähikirjaston hyllystä ei tähän hätään löydy Fuzzomentarya, voi Steineckin työtä ihastella Truckfightersin uusimmalla musiikkivideolla, Prophetilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti