perjantai 19. huhtikuuta 2013

Truckfighters - Luultavasti paras bändi maailmassa


Ruotsin Örebrosta jyräävä Truckfighters on 12 vuodessa julkaissut kolme pitkäsoittoa, kourallisen EP:itä ja tänä vuonna pitäisi tulla jatkoa yhden levyn verran. Ensimmäisten julkaisujen tyylipuhdas stoner rock on myöhemmillä levyillä saanut lisäsävyjä, mutta mistään älyttömistä evolutiivisista harppauksista ei ole kyse. Mielenkiintoista kuulla, miten kitara rahisee uudella levyllä.

Ensimmäinen kuulemani rekkatappelubiisi oli Gweedo Weedo, joka putkahti eteeni jostain internetin putkesta muutama vuosi sitten. Se oli jokseenkin pysäyttävä hetki. Ei helvetti mikä särinä, perkele mikä groove. Piti hillitä, ettei tule pilattua biisiä liikasoitolla.

Sama fiilis toistui myöhemmin, kun tutustuin bändin diskografiaan. Jos vähänkään tykkää stoner rockista, diggailee aivan varmasti Truckfightersia.

Vinylisteille tiedoksi, että bändi julkaisee tuhannen kappaleen vinyylipainoksen kahdesta ensimmäisestä albumista kevään aikana. Kolmen vinyylin paketti on nyt ennakkotilattavissa bändin nettikaupasta 350 kruunulla, eli reilulla 40 eurolla. Kuusi euroa lisää ja pojat sutaisevat kultaiset nimmarit kanteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti